ویزای جستجوی کار آلمان Job Seeker

آلمان نه تنها کشوری زیباست بلکه یکی از قدرنکمندترین کشورهای اروپا در حوزه ی اقتصادی است. به دلیل تحصیل رایگان خدمات رفاهی بالا  و امنیت کسب و کار و همچنین کمبود نیروی انسانی، آلمان یکی از جذاب ترین مقاصد برای افراد جویای کار در اروپاست.

ویزای جستجوی کار آلمان، مجوز اقامت طولانی مدت است که به افراد امکان می دهد در طول مدت اقامت (6 ماه) در این کشور بمانند و در جستجوی شغلی متناسب با تحصیلات و سابقه شغلی خود باشند.

چه کسانی شرایط اخذ ویزای جستجوی کار را دارند؟

اگر تحصیلات و سابقه ی شغلی مرتبط با مشاغل مورد نیاز دولت آلمان را دداشته باشید،شما واجد شرایط می باشید. داشتن حداقل مدرک لیسانس، داشتن حداقل 2 سال سابقه کاری مرتبط با تحصیلات و تسلط به زبان آلمانی یا انگلیسی (اگر شما مدرک زبان را ندارید، نگران نباشید از زمان شروع به اقدام 12 تا 15 ماه فرصت گرفتن مدرک زبان را دارید.)

اخذ ویزای جستجوی کار چه مدت طول می کشد؟

از زمان شروع 12 تا 15 ماه فرایند طول خواهد کشید.

امکان الحاق خانواده نیز وجود دارد؟

در مورد این پرسش باید گفت، بعد از یافتن شغل و دریافت ویزای کار، این امکان وجود خواهد داشت که در آن صورت فرد می تواند برای خانواده خود (همسر و فرزندان زیر 17 سال) درخواست ویزای الحاق نماید.

مشاغل مورد تایید آلمان

تمام رشته های مهندسی

بعضی رشته های پزشکی و پیراپزشکی

1- پزشک عمومی

2- دامپزشکی

3- پرستاری

4- مامایی

5- ارتوپدی

6- توانبخشی

7- شنوایی

8- بینایی سنجی

9- زیست شناسی

10- بهداشت درمان و مراقبت

11- مشاغل بیمارستانی

12- نگهداری سالمند

دیگر مشاغل :

  • ادمین شبکه
  • علوم پایه
  • لوکوموتیورانی
  • رباتیک
  • مدیر و مهندسی فروش
  • مدیر و مهندسی پروژه
  • مدرس اتوماسیون صنعتی
  • وکیل حقوق و بازرگانی
  • متخصص مالیات
  • حسابدار مالی و حسابرس
  • تحقیقات فنی و توسعه علم
  • مکانیک ساخت و ساز
  • مشاغل مرتبط با سازه های الکتریکی
  • متخصص فناوری فلزی-فناوری ساخت
  • مشاغل مرتبط با ساخت و ساز ساختمان
  • .مشاغل مرتبط با لوله کشی، گرمایش، تهویه مطبوع
  • مشاغل مرتبط با کوره و سیستم های گرمایش هوا
  • تکنولوژیست صنعت
  • فرایند مدیریت در برق
  • سنگ تراشی
  • ردیابی خودرو
  • مشاور شرکت
  • دستیار فروش
  • مدیریت توزیع
  • مدیر منابع انسانی
  • مشاور بیمه
  • بانک

جهت کسب اطلاعات بیشتر و اخذ ویزای کاری با چیستا تماس بگیرید یا به آدرس آژانس مراجعه کنید :

تلفن تماس : 02122920876

آدرس : تهران-بلوار میرداماد-خیابان حصاری-پاساژ راز-طبقه همکف-شماره3

ویزای جستجوی کاری
ویزای جستجوی کاری

 

 

پکیج های پرطرفدار


2,990,000 تومان
  • ۰ votes, average: ۰.۰۰ out of ۵۰ votes, average: ۰.۰۰ out of ۵۰ votes, average: ۰.۰۰ out of ۵۰ votes, average: ۰.۰۰ out of ۵۰ votes, average: ۰.۰۰ out of ۵
  • (30 بازدید)
4,990,000 تومان
  • ۱ vote, average: ۲.۰۰ out of ۵۱ vote, average: ۲.۰۰ out of ۵۱ vote, average: ۲.۰۰ out of ۵۱ vote, average: ۲.۰۰ out of ۵۱ vote, average: ۲.۰۰ out of ۵
  • (77 بازدید)